Hotels              
 
                Glasgow 

  Home | Hotels | Reizen | Lastminutes | Stedentrips | Barcelona | Florence | Siena | Napels | Venetie | Praag | Antwerpen | Sitemap
                                            
     Kaart Glasgow     Foto's   Reisverhaal     Informatie Glasgow    Vliegtuig
  


            Hotels Glasgow
                 Accommodatie in Glasgow

Overnachten in Glasgow is goed betaalbaar. Over het algemeen liggen de kamerprijzen aanzienlijk lager dan in Edinburgh. Het merendeel van de accommodaties bevinden zich in het centrum en West End. Particuliere B & B's zijn een uitstekend alternatief voor een hotelkamer. Als je genoegen neemt met minder comfort en sfeer dan vindt je door de hele stad enkele goedkope budgethostels. Tijdens de schoolvakanties, zomer, pasen, en kerst is het aan te raden om je kamer van te voren te reserveren.

Enkele hotels en hostels:
Euro Hostel dit populaire en goedkope hostel ligt in het centrum van Glasgow. Euro Hostel beschikt over 360 bedden en probeert de kloof te overbruggen tussen budgethotels en backpackerhostels.
Travelodge Glasgow Central Hotel prijzen vanaf
29 per kamer per nacht. Travelodge Central (Hill Street 5-11) is een prima uitvalsbasis voor het verkennen van Glasgow.
McLays Guest House gelegen aan Renfrew Street dichtbij Queen Street, Buchanan Bus Station en het Centraal Station. Het hotel/guesthouse beschikt over 62 kamers, waarvan er 39 uitgerust zijn met een eigen badkamer.

Carlton George Boutique Hotel luxe hotel in het centrum van Glasgow. Het ligt vlakbij een aantal grote winkelstraten en culturele attracties. Het beschikt over 64 hotelkamers en een restaurant op de bovenste verdieping.
Argyll Hotel biedt betaalbare accommodatie en is gelegen aan Sauchiehall Street vlakbij het centrum en Glasgow's West End.

Jeugdherbergen:

Glasgow Youth Hostel is te vinden aan Park Terrace nr 7, tegenover het Kelvingrove Park in Glasgow's West End.
Glasgow BackPackers Hostel is ook bekend onder de naam Globetrotters Hostel en ligt in het hart van Glasgow achter de Mitchell Library en vlakbij Sauchiehall Street.

Bed & Breakfast:
Holly House B&B is gelegen vlakbij het stads-centrum en op enkele minuten afstand van de wereldberoemde Burrell Collection.
Claremont House is gevestigd in een vrijstaande  Victoriaanse villa in Glasgow's East End.

Universiteitskamers:
University of Glasgow het gehele jaar door, maar vooral tijdens de zomermaanden, kan er overnacht worden in studentenkamers die eigendom zijn van de Universiteit van Glasgow. Alle kamers bevinden zich op loopafstand van de Gilmorehill universiteits campus aan Great George Street.
University of Strathclyde accommodatie is beschikbaar voor toeristen tijdens de zomervakantie van half juni tot half september.

Zoeken en boeken van een een bed & breakfast, guesthouse of hotelkamer kan onder meer via Visitscotland.com.
  


  
      

 
Hotel Glasgow 
    Hotel in het centrum van Glasgow

                 
                    
 

                                     

                          


            Sitemap